tren spre corabia

Înapoi la ştiri despre Corabia

Principele Radu s-a întîlnit cu liceenii din Corabia

Principele Radu al României, în calitate de reprezentant special al Guvernului, a vizitat luni, la deschiderea anului școlar, Colegiul Național A.I. Cuza din orașul Corabia, unde a participat la discuții cu elevii claselor de liceu.

Principele Radu le-a vorbit liceenilor despre importanța învățămîntului și despre responsabilitățile ce revin fiecărui elev în dezvoltarea comunității din care face parte. Alteța sa a accentuat că orașul Corabia nu se poate dezvolta decît beneficiind de sprijinul tuturor locuitorilor și în special al tinerei generații, pentru că aceasta va fi cea responsabilă de viitorul localității.

Elevii s-au arătat încîntați de vizita pe care au primit-o și l-au asigurat că vor încerca să se ridice la înălțimea așteptărilor pe care comunitatea locală le are în ce-i privește.

Principele Radu a avut întîlniri și cu oficialitățile din Corabia și cu prefectul județului Olt și a declarat că va sprijini inițiativa autorităților locale de a realiza un pod peste Dunăre la Corabia. „Orașul Corabia are nevoie de investiții și un pod peste Dunăre ar contribui în măsură decisivă la dezvoltarea economică a orașului. Consider chiar necesară o asemenea investiție“ a afirmat principele.

După vizitarea Colegiului A.I. Cuza, principele Radu va vizita obiective de interes istoric și turistic din zona Corabia, printre care Catedrala Sfînta Treime din Corabia, monumentul Eroilor de la Siliștioara, cetatea dacică Sucidava.

Comentarii


Informaţii utile

Casa de cultură
Cuza Vodă 65
tel. 0249-561.233

Poliţia Corabia
Bibescu Vodă 3
tel. 0249-561.121

Primăria Corabia
Cuza Vodă 54
tel. 0249-560.703

Spitalul orăşenesc
Carpaţi 116
tel. 0249-563.171

Gara Corabia
Trecerea Dunării 39
tel. 0249-561.235

Administraţia Finanţelor Publice
C.A. Rosetti 64
tel. 0249-561.376