tren spre corabia

Înapoi la ştiri despre Corabia

Poliţiştii din Corabia s-au caftit la un chef

50 de poliţişti din localitatea Corabia, judeţul Olt şi posturile arondate acestui oraş, sînt în atenţia Comisiei de inspecţie internă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, după ce, în urmă cu o săptămînă, ar fi organizat o petrecere privată, iar după cîteva ore între aceştia ar fi avut loc un conflict.

Potrivit purtătorului de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, comisarul Claudia Radu, petrecerea privată ar fi avut loc în data de 8 ianuarie, într-un restaurant din oraşul Corabia.

„A fost vorba despre o petrecere privată. Nu se ştie cu exactitate ce a fost acolo. Comisia de inspecţie internă s-a sesizat din oficiu că ar fi existat un conflict”, a declarat comisarul Claudia Radu.

Comisarul a menţionat că toţi cei 50 de agenţi de poliţie au intrat în vizorul Comisiei de inspecţie internă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, care a demarat o anchetă internă în cursul zilei de vineri.

„Astăzi (n. r. - vineri) a început această anchetă internă. Cei din Comisie vor merge la fiecare post de Poliţie şi vor sta de vorbă cu fiecare poliţist în parte pentru a afla ce s-a întîmplat cu exactitate acolo. La această oră nu vă pot spune dacă ar fi vorba şi de o agresiune care ar fi putut avea loc acolo”, a menţionat comisarul Radu.

Aceasta a mai precizat că, după ce fiecare poliţist care a participat la petrecerea privată va da declaraţii cu privire la conflictul ce ar fi avut loc în data de 8 ianuarie, se va stabili dacă se vor lua măsuri cu agenţii de poliţie care au provocat scandal.

Angajaţii restaurantului Supercoop, unde a avut loc altercaţia, au refuzat să ofere detalii despre ce s-a petrecut pe 8 ianuarie în barul lor. „Ca la orice chef se mai întîmplă cîte ceva, se mai sparge cîte un pahar”, a spus unul dintre angajaţii localului.

Aceştia au declarat că a fost o petrecere în cinstea anului ce a trecut, organizată de poliţiştii din Corabia, la care nimic deosebit nu a avut loc.

„A fost o petrecere, un Revelion al întîrziaţilor, pe 8 ianuarie, organizată de poliţiştii oraşului nostru. Sînt oameni normali, a fost un chef. Nu trebuie să facem din asta un caz. Nu contează ce funcţie au, s-au distrat, s-au simţit bine. Nu este nimic de scos în evidenţă. Nu avem ce să vă spunem mai mult de atît, noi doar lucrăm aici. Nu ştim să se fi întîmplat ceva ieşit din comun”, a declarat unul dintre angajaţi.

Comentarii

tot eu a scris marţi, 6 aprilie 2010 la 18:05:
fara comentarii ,altfel cum se faceau militieni ?


Informaţii utile

Casa de cultură
Cuza Vodă 65
tel. 0249-561.233

Poliţia Corabia
Bibescu Vodă 3
tel. 0249-561.121

Primăria Corabia
Cuza Vodă 54
tel. 0249-560.703

Spitalul orăşenesc
Carpaţi 116
tel. 0249-563.171

Gara Corabia
Trecerea Dunării 39
tel. 0249-561.235

Administraţia Finanţelor Publice
C.A. Rosetti 64
tel. 0249-561.376